REGLAMENT

1. Organització
El club Joventut atlètica d'Arbeca juntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, CEIP Albirka i la seva AMPA i la regidoria d’esports de l’Ajuntament d'Arbeca organitzen el XLII Cros Intercomarcal d'Arbeca Memorial Ramon Bellmunt 2018, prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 17-18, el qual tindrà lloc el diumenge 28 de gener de 2018.

2. Participants
Podran participar tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva tramitada pel corresponent Consell Esportiu.

3. Inscripcions
Les inscripcions a qualsevol de les categories són gratuïtes.
Data límit d’inscripció el dimecres dia 24 de gener.
Cal enviar-les al consell esportiu  de les Garrigues (esports4@garrigues.cat).

4. Classificacions
S’establirà una classificació general de cada categoria.
La prova és puntuable per al circuit escolar de cros Trofeu diputació de Lleida.

5. Premis
Als tres primers atletes de cada categoria hi haurà un trofeu i als llocs 4rt, 5è, 6è de cada un dels crossos hi haurà una medalla. En les categories de  P3, P4 i P5 (Pollets) hi haurà una medalla per cada atleta.

6. Escalfament
Hi haurà una zona d’escalfament prop de la sortida i per tant, queda totalment prohibit escalfar dins el circuit una vegada hagin començat les curses.

7. Anulació de proves
Les curses només es podran anular en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’organització.

8. Responsabilitats
L’organització, no es farà responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin sofrir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.
9. Assegurances
És obligatori que tots els participants (menys els participants a la cursa Oberta) han de tenir l’assegurança dels JEEC amb el Consell Esportiu de la seva comarca.

10. Acceptació
Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament.

11. Dret d'imatge i fotografies
Al inscriure's, el participant autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres mitjans de comunicació relacionats, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú per tal de promocionar i donar a conèixer les activitats. 

12. Informació:
Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de les Garrigues de dll a dv de 9 a 15 hores (973142658).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada